Sissien SRA-kilpailu Lopella 23.7.2016

SRA-kilpailu Stadin Sissien jäsenille

Stadin Sissien ampumatoimikunta järjestää ”Sissiammunnat” SRA-kilpailun yhdistyksen jäsenille lauantaina 23.7.2016 Lopen ampumaurheilukeskuksessa.

Tapahtuma on SRA-säännöillä suoritettava neljän rastin kilpailu. Rasteilla käytettävät aseet ovat kivääri, pistooli, pistoolikarbiini ja haulikko. Lainakalusto on saatavissa kaikille rasteille.

Osallistujilta peritään 10 euron osallistumismaksu (maksetaan ennakkkoon yhdistyksen tilille) ja laina-aseiden käyttäjiltä erikseen kulutuksen mukaiset patruunakulut (maksetaan käteisellä paikan päällä).

Osallistujilla on oltava henkilökohtainen ampumaturvavakuutus (Reserviläisen ampumaturva RAT tai SALin kilpailulisenssi). Jos sinulla ei vielä ole vakuutusta, niin Reserviläisen ampumaturvan voit hankkia Reserviläisliiton kautta.

SRA ampujan kortti ei ole pakollinen. Osallistujilla tulee olla riittävät aseenkäsittelytaidot toiminnallisen ammunnan tehtävien suorittamiseksi turvallisesti.

SRA-säännöt: http://resul.fi/sra-ammunnat/

Kilpailuun otetaan enintään 30 ampujaa toimitsijoiden lisäksi.

Alustava aikataulu:

la 23.7.

klo 8.30 -12 rastien katselmointi ja toimitsijakilpailu

klo 12-18 ilmoittautuminen, alkupuhuttelu ja kilpailu

Kilpailun jälkeen tulosten julkistaminen.

Tapahtuman jälkeen on tarjolla mahdollisuus huoltaa kalusto, saunoa ja yöpyä ampumaradan majalla (ensisijaisesti toimitsijoille).

Lisätiedot ja kysymykset:

Kilpailun johtaja ampumaups Lauri Helenius

lauri.t.helenius(at)gmail.com

ampuma-au Jari Hartman
jarihartman(at)hotmail.com

Ilmoittautuminen on päättynyt.